Huhut ovat vieneet Leeds-kasvatti Kalvin Phillipsiä jo varsin pitkään moneen suuntaan. Manageri Marcelo Bielsan vuosina seurassa koetun, ainakin hetkittäisen renessanssin kanssa samaan aikaan parrasvaloihin nousseen keskikenttäpelaajan luulisi liikahtavan, etenkin jos Leeds putoaa Valioliigasta. Spekuloidut kauppasummat nousevat myös jo sellaisiin lukemiin, ettei seuralla kauaa voi olla varaa niistä kieltäytyä.

Joissain huhuista 26-vuotiaan uudeksi osoitteeksi on mainittu vanha vihollisseura Manchester United. Punaistenkin keskikenttä epäilemättä kaipaa remonttia, mutta naapuriseura kuulostaisi tässä tilanteessa huomattavasti loogisemmalta vaihtoehdolta.

Torstain huhumyllyn ensimmäisiä käännähdyksiä onkin ajatus Phillipsin siirtymisestä Manchester Cityyn. Pian valloilleen ryöpsähtävä vihjailu yhden jos toisen pelaajan liikkeistä tuski tulee pitämään sisällään montaa yhtä loogista ajatusta kuin tämä.

Sunnuntaina, kun Cityn kausi huipentuu Aston Villa -ottelun myötä joko mestaruusjuhliin tai katkeraan tappioon kalkkiviivoilla, päättyy seuralegendojen joukkoon nousseen Fernandinhon ura Manchesterissa. Mikäli Pep Guardiolan taktiikat toimivat, jättää 37-vuotias brasilialainen seuran nostettuaan Valioliigan mestaruuspokaalia jo viidennen kerran. Täytettäviksi jäävät saappaat ovat sitä luokkaa, että Phillipsiä loogisempaa kandidaattia tehtävään ei äkkiä tule mieleen.