Brasilialaislegenda Cafu sanoo, että hän näkee paljon yhtäläisyyksiä itsensä ja Liverpoolin laitapuolustajan Trent Alexander-Arnoldin välillä.

Alexander-Arnoldille tulee tänä vuonna täyteen 24 vuotta, mutta hän on pelannut jo 224 ottelua Liverpoolin edustusjoukkueessa ja voittanut kertaalleen muun muassa Valioliigan ja Mestarien liigan.

Monet pitävät Liverpoolin kasvattia yhtenä maailman parhaista oikean puolen laitapakeista, ja kyseisen tontin suurlegenda, kaksinkertainen maailmanmestari Cafu, 51, on samaa mieltä.

– Olen seurannut Alexander-Arnoldia ja hänen kauttaan Liverpoolissa. Hänen kehityksensä viime vuosien aikana on ollut uskomatonta ja hän on varmasti yksi maailman parhaista oikeista laitapuolustajista, kommentoi Cafu BBC:lle.

– Hän on nuori, vahva ja valtavan kehittynyt ikäisekseen. Hänellä on myös paljon kokemusta, ja näen paljon yhtäläisyyksiä hänen ja itseni välillä.

– Me kummatkin haluamme hyökätä ja mennä eteenpäin ja me kummatkin olemme tarpeeksi rohkeita laukoaksemme ja antaaksemme keskityksiä. Myös hänen diagonaaliliikkeensä ovat samanlaisia kuin minulla oli pelaajana.