Englannin maajoukkueen ja Chelsean entinen toppari Gary Cahill jättää Valioliigaan ensi kaudeksi nousevan Bournemouthin.

Cahill, 36, siirtyi Bournemouthiin viime kesänä jätettyään Crystal Palacen. Hän solmi Cherriesin kanssa vuoden sopimuksen, mutta seura on ilmoittanut, ettei se tarjoa hänelle enää uutta diiliä.

Chelseassa lukuisia pokaaleja juhlinut Cahill pelasi vielä kauden ensimmäisellä puoliskolla isossa roolissa Bournemouthissa, mutta häntä ei ole nähty kentällä sitten tammikuun. Huhtikuun puolivälin jälkeen hän ei ole ollut kokoonpanossa lainkaan.

Osaltaan peliajan vähenemistä selittää se, että Bournemouth lainasi tammikuussa Nathaniel Phillipsin Liverpoolista.

Cahillille tulee joulukuussa mittariin 37 vuotta, mutta hän ei ole ainakaan toistaiseksi ilmoittanut uransa lopettamisesta. Hän on pelannut Valioliigassa 394 ottelua ja esiintynyt A-maajoukkuetasolla 61 kertaa.