Valioliigakausi huipentui sunnuntaina päätöskierroksella. Lopulta mestaruuteen nousi vaikeuksien kautta Manchester City voitettuun Aston Villan kotikentällään lukemin 3-2. LUE LISÄÄ TÄSTÄ!

Mestaruuden ratkettua yleisö ryntäsi kentälle juhlimaan mestaruutta. Pitch invasion ei kuitenkaan sujunut ongelmitta. Pelin jälkeen kävi nimittäin ilmi, että vierasjoukkueen maalivahdin Robin Olsenin kimppuun hyökättiin. Ruotsalaisvahdille ei tiettävästi onneksi käynyt kuitenkaan pahasti.

Manchester City julkaisi ottelun jälkeen tiedotteen, jossa se pahoitteli tapahtunutta.

– Manchester City haluaa pyytää anteeksi Aston Villan maalivahdilta Robin Olsenilta, jonka kimppuun hyökättiin ottelun jälkeen, kun kannattajat ryntäsivät kentälle. Seura on välittömästi aloittanut tutkinnan tapauksesta ja kun syyllinen tunnistetaan, hänelle langetetaan saman tien pääsykielto stadionille, tiedotteessa kerrottiin.