Kokenut uruguaylaishyökkääjä Edinson Cavani on pelannut viimeisen pelinsä Manchester Unitedin paidassa. 35-vuotiaan Cavanin sopimus päättyi tähän kauteen, ja Unitedin väliaikaisvalmentaja Ralf Rangnick vahvisti ennen sunnuntaista Crystal Palace -peliä, ettei sitä jatketa.

– Aloituskokoonpanon pelaajistamme kymmenen pelaa seurassa myös ensi kaudella, poikkeuksen ollessa Edi Cavani, Rangnick sanoi MUTV:lle iltapäivällä.

Manchester Unitedin pistesaldo oli koko sen valioliigahistorian vähäisin. Vaikka United hävisi myös sunnuntaina Crystal Palacelle, selviytyi se kuitenkin Konferenssiliigan sijaan Eurooppa-liigaan, kun West Ham hävisi vieraissa Brightonille.

Cavani pelasi Manchester Unitedissa kaikkiaan 59 ottelua, ja teki niissä 19 maalia. Maaleista 12 syntyi valioliigaotteluissa. Tällä kaudella saldoksi muodostui kaksi maalia 20 pelissä. Aiemmin Cavani on pelannut pitkään PSG:ssä, Napolissa ja Palermossa.

Cavani pelasi Crystal Palacea vastaan täydet 90 minuuttia.