Boubacar Kamara on siirtymässä kesällä Aston Villaan, kertoo Sky Sport Italian pelaajasiirtoihin erikoistunut toimittaja Matteo Moretto.

Moretton mukaan Kamara hylkäsi Atléticon tarjouksen päästäkseen Aston Villaan.

Kamara jättää kasvattajaseuransa Marseillen vapaana agenttina. Hänen sopimuksensa Marseillen kanssa päättyi viikonloppuna päättyneeseen kauteen.

Euroopan suurseuroissa kiinnostusta herättänyt keskikenttäpelaaja ehti jo vahvistaa poistuvansa Marseillesta vapaana agenttina, vaikka seura pääsi mukaan ensi kauden Mestarien liigaan.

Kamara oli jo päässyt Atléticon kanssa tammikuussa yhteisymmärrykseen tänä kesänä tapahtuvasta siirrosta, mutta lopulta hän valitsi Aston Villan uudeksi seurakseen.

22-vuotias Kamara pelasi loistavan kauden Marseillessa. Hän on mukana Ranskan A-maajoukkueessa kesäkuun maaotteluissa. Kyseessä on Kamaralle uran ensimmäinen A-maajoukkuekutsu.

Tiettävästi myös Manchester United oli Kamaran kintereillä, mutta lopulta Aston Villan päävalmentaja Steven Gerrard onnistui vakuuttamaan Kamaran. Gerrard käväisi huhtikuussa paikan päällä Marseillessa katsomassa Kamaran ottelua.