Toimittaja Fabrizio Romano välittää tietoa, jonka mukaan jo veteraanistatuksen hankkinut Fraser Forster olisi tuleva Tottenham-maalivahti.

Tieto perustuu The Telegraphin jalkapallotoimittaja Mike McGrathin lähteeseen.

Hugo Llorisin tehtyä jatkosopimuksen seuran kanssa, on etsinnässä ollut nimenomaan kakkosvahti. Atalantasta lainatun Pierluigi Gollinin taitoihin ei Spursissa olla luottamassa, vaan tämä palannee kesällä kotimaahansa.

Pitkään kiertänyt huhu, jonka mukaan Tottenham olisi tuomassa maalilleen Manchester United -kasvatti Sam Johnstonea West Bromista, on maanantain tietojen mukaan ollut koko ajan vailla todellisuuspohjaa.

Forster muistetaan parhaiten taannoisista huippuvuosistaan Southamptonissa. Tätä nykyä 34-vuotias vahti on pelannut viimeisen vuosikymmenen aikana toistuvasti myös Celticissä. Tällä kaudella Newcastlessa uransa aloittanut kaksimetrinen vartioi Saints-maalia kaikkiaan 19 ottelussa.