West Hamin toppari Kurt Zouma on myöntänyt potkineensa ja läpsineensä lemmikkikissaansa, kertoo Times.

Ranskan maajoukkuepuolustaja tunnusti tiistaina oikeuden edessä syyllisyytensä kahteen eläinsuojelulain vastaiseen tekoon.

Zoumaa, 27, syytetään kahdesta teosta, joissa hän aiheutti kissalle “tarpeetonta kärsimystä”. Lisäksi häntä syytetään myös siitä, että hän ei suojellut kissaa “kivulta, kärsimykseltä, vammalta tai sairaudelta”.

Ranskalaistoppari pyysi aiemmin tänä vuonna julkisesti anteeksi, kun sosiaalisessa mediassa levisi hänen veljensä Yoanin, 24, kuvaama video, jossa Zouma pudottaa kissan käsistään sekä potkii ja läpsäisee sitä taustalta kuuluessa naurua. Videolla Zouma myös jahtasi kissaansa ennen kuin hän heitti sitä kengillä ja läpsäisi sitä päähän.

Eläinten hyvinvointia edistävä hyväntekeväisyysjärjestö RSPCA vei Zouman kotoa kaksi kissaa, jotka ovat yhä järjestön hoidossa.

West Ham sakotti Zoumalta kahden viikon palkan (noin 295 000 euroa), ja hän menetti tapauksen myötä monta yhteistyökumppania.

Zouma siirtyi West Hamiin viime kesänä Chelseasta 35 miljoonalla eurolla ja pelasi debyyttikaudellaan Hammersissa 32 ottelua.