Brasilialaislegenda Ronaldinho sanoo, että Liverpoolin tähtihyökkääjän Mohamed Salahin on ajateltava onnellisuuttaan tehdessään päätöksen tulevaisuudestaan.

Salah, 29, vahvisti tällä viikolla, että hän on jäämässä ensi kaudeksi Liverpooliin, mutta hänen ja seuran sopimus päättyy kesällä 2023.

Jos uutta diliä ei synny, Liverpoolin on käytännössä myytävä egyptiläistaiturinsa tänä kesänä, jotta se saisi hänestä kelvollisen siirtokorvauksen ja jottei hän lähtisi vuoden päästä ilmaiseksi.

Egyptissä vieraillut Ronaldinho, 42, otti kantaa maan suurimman tähden tulevaisuuteen vierailullaan. Brassilegenda ei sanonut, mihin seuraan tai sarjaan Salahin pitäisi siirtyä tai jäädä, mutta Ronaldinho kehotti Liverpoolin ykköstähteä ajattelemaan onnellisuuttaan.

– Tärkeintä on, että hän on onnellinen. Jalkapallo on onnellisuuden lähde, ja sen on oltava sitä riippumatta siitä, missä seurassa hän pelaa tulevaisuudessa, sanoi Ronaldinho Goalin mukaan.

– Hänen on jatkettava jalkapallon pelaamista tavalla, joka tekee hänet onnelliseksi, koska mikään ei ole parempaa kuin jalkapallon pelaaminen.

– Kunpa minä olisin voinut pelata Mohamedin rinnalla. Hän on yksi maailman parhaista pelaajista, jota tykkään aina katsoa.