Manchester Unitedin varamaalivahti Lee Grant on päättänyt lopettaa pelaajauransa.

Grant, 39, liittyi Unitedin riveihin kesällä 2018 ja pelasi manchesteriläisten riveissä kaksi kertaa. Kaudella 2019-20 hänestä tuli seurahistorian vanhin debytantti eurocupeissa, kun hän pelasi Eurooppa-liigassa 36 vuoden ja 305 päivän iässä.

Englantia nuorten maajoukkueissa edustanut Grant vietti koko uransa kotimaassaan pelaten useissa eri seuroissa. Pääsarjatasolla hän esiintyi vajaat sata kertaa.

– 511 ottelun jälkeen olen päättänyt, että on oikea aika siirtyä urani seuraavaan vaiheeseen, kommentoi Grant Unitedin tiedotteessa.

– Luulin, että lapsuuden unelmani, Manchester Unitedissa pelaaminen, oli saavuttamattomissa, joten sen saavuttaminen täyttää minut suurella ylpeydellä ja tunteella!

– Vaikka en olekaan pelannut kovin monta peliä viimeisten neljän vuoden aikana, olen antanut kaikkeni ryhmälle joka ikinen päivä harjoituskentällä ja pukuhuoneessa. En voinut kieltäytyä mahdollisuudesta liittyä maailman suurimpaan seuraan, ja olen niin kiitollinen saamistani oppitunneista ja ystävistä.

Manchester Unitedin mukaan Grant on aiemmin ilmaissut halunsa valmentaa jatkossa.

Manchester United

@ManUtd
Best of luck for the future, Granty! ✊🔴

#MUFC