Liverpool pelaa kauden tärkeimmän – ja myös viimeisen – ottelunsa lauantai-iltana Pariisissa, kun se kohtaa Real Madridin Mestarien liigan finaalissa.

Liverpoolin varamaalivahti Adrián käväisi espanjalaislehti Marcan haastattelussa.

35-vuotias Adrián otti kantaa muun muassa Manchester Cityn voittoon päättyneeseen Valioliigan mestaruustaisteluun ja omaan tulevaisuuteensa.

Liverpool keräsi Valioliigassa vaikuttavat 92 pistettä, mutta jäi silti kakkoseksi. Adrián muistutti, että Liverpool olisi voittanut kyseisellä pistesaldolla mestaruuden jokaisessa Euroopan huippusarjassa.

– Siitä jäi ikävä maku suuhun, sillä kausi on ollut niin vaativa. Mestaruus oli niin lähellä, joten siitä jäi huono maku, mutta jos asiaa miettii rauhallisemmin, saavutimme jotain uskomatonta. Missä tahansa muussa huippusarjassa olisimme voittaneet mestaruuden 92 pisteellä. On onniteltava Manchester Cityä ja Pep Guardiolaa. Kilpailutilanne tekee sinusta vahvemman ja kilpailemme Manchester Cityn kanssa vuosi vuodelta aiempaa enemmän. Olemme osoittaneet, että kaksi joukkuetta voi olla voittajia, vaikka vain yksi kruunataan mestariksi.

Adriánin sopimus Liverpoolin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen, mutta on hyvin mahdollista, että maalivahti poistuu Anfieldilta jo kesällä.

– Kauden loppuessa on laitettava hyvät ja huonot asiat pöydälle, ja sitten katsotaan. Jos saan jonkun hyvän tarjouksen, joka kiinnostaisi minua, olisi sitä analysoitava Liverpoolin kanssa. Mielestäni minulla on vielä paljon annettavaa kentällä ja sen ulkopuolella.

Adriánilta tiedusteltiin, priorisoiko hän paluuta Espanjaan.

– En vastaa tuohon myöntävästi tai kieltävästi. Debytoin Betisissä, mutta tulin Valioliigaan vuonna 2013 ja olen pelannut käytännössä koko urani täällä. Kotimaa houkuttaa, mutta ei minua haittaisi jäädä Englantiinkaan.