Peliuransa hiljattain lopettanut Sergio Agüero on kommentoinut Erling Braut Hålandin siirtoa Manchester Cityyn.

Agüero, joka on Manchester Cityn kaikkien aikojen paras maalintekijä, lähti manchesterilaisseurasta viime kesänä, eikä hänen tilalleen hankittu tuolloin korvaajaa. Hålandia voidaan siis pitää Agüeron korvaajana, vaikka siirto tapahtuikin vuoden verran jälkijunassa.

City-paidassa 260 maalia iskeneen Agüeron mukaan Hålandilla on kaikki ominaisuudet menestyäkseen Englannissa, mutta muistuttaa, että sopeutuminen voi viedä aikaa.

– Mielestäni se on hieno hankinta. Hän on maalintekijä ja se on iso asia. Toivon, että hän tekee Cityssä paljon maaleja, Agüero sanoi.

– Sopeutuminen Valioliigaan voi viedä häneltä jonkin aikaa, mutta olen varma siitä, että hän tulee pärjäämään erittäin hyvin.

Manchester City on vuodesta toiseen Mestarien liigan suurimpia voittajasuosikkeja, mutta ensimmäinen mestaruus antaa yhä odotuttaa. Agüeron mukaan Håland parantaa Cityn mahdollisuuksia voittaa himoittu pokaali.

– Jos koko joukkue toimii kuten ennenkin, palkinto on nyt [Hålandin hankinnan myötä] helpommin tavoitettavissa. Mielestäni City on kasvattanut kokemustaan muutaman viime vuosien aikana ja se on jotain, jonka he saavuttavat ennemmin tai myöhemmin, Aguero sanoo.