Laituri Steven Bergwijnin aika Tottenhamissa saattaa olla jo hyvinkin ohi. Hollantilainen ei todellakaan ole kuulunut Antonio Conten luottopelaajiin, eikä tilanne Ivan Perisicin saapuessa ainakaan helpotu. Kroatilaisen hankinta on luultavasti lopullinen niitti Bergwijnin ajalle seurassa, arvioi muiden muassa Daily Express.

Huhut veivät 24-vuotiasta A-maajoukkuepelaajaa pitkään takaisin tämän kasvattajaseura Ajaxiin. Amsterdamilaisten valmentaja Erik ten Hag tunnettiin Bergwijnin arvostajana. Luotsin päätettyä kuitenkin ottaa vastaan Manchester Unitedin manageripesti, katsotaan Ajax-mahdollisuuden himmenneen Bergwijnin horisontissa melkoisesti.

Perisic saapui maanantaina Lontooseen Spursin lääkärintarkastusta varten.

LUE MYÖS:

Guardian: Interin laituritähti siirtyy Tottenhamiin takaisin Antonio Conten suojiin

Tottenham-laituri palaa kotiinsa? Tehojen puutteesta ei varsinaisesti ole kyse

Hollantilaishyökkääjä loistaa maajoukkueessa, mutta seurajoukkueessa on tarjolla vain jämäminuutteja – seurasiirto edessä? ”Katsotaan mitä kesällä tapahtuu”