Sky Sports kertoo Steven Gerrardin menettävän monivuotisen kakkosmiehensä Aston Villan valmennustiimistä. Liverpool-legendaa Rangersista Birgminghamiin seurannut Michael Beale on ottamassa vastaan Queens Park Rangersin managerin tehtävät.

Mestaruussarjassa jopa suoraa nousua vielä vuodenvaihteessa tavoitellut QPR on ollut ilman manageria kautensa lopusta saakka, Mark Warburtonin sopimuksen päätyttyä. Hoopsin kevätkausi oli surkea; se voitti vain kolme viimeisistä 18 ottelustaan, ja päätti kauden toiseksi korkeimman sarjatason sijalle 11.

Beale liittyi Gerrardin ja Gary McAllisterin valmennustiimiin Rangersissa vuonna 2018. Vaiherikas valmennusura ehti sitä ennen pitää sisällään toimia niin Chelsean, Liverpoolin kuin brasilialaisen Sao Paulon organisaatioissa.

Aston Villan ymmärretään tienneen Bealen halusta siirtyä varsinaiseksi manageriksi lähiaikoina, joten vahvasti kohti ensi kautta rakentavassa seurassa oltaneen valmistauduttu lähtöön.