Chelsean laitahyökkääjä Christian Pulisic ei ollut tyytyväinen, vaikka Yhdysvallat nappasi harjoitusottelussa 3-0-voiton Marokosta.

Yhdysvallat pelasi kotikentällään Cincinnatissa, mutta Pulisic ei ollut kovin tyytyväinen kannattajien toimintaan. Ilmeisesti harjoitusmaaottelu ei kiinnostanut yhdysvaltalaisia kannattajia riittävästi.

– Jostain syystä en ole kovinkaan tyytyväinen amerikkalaisten määrään täällä, jos olen täysin rehellinen. Mutta kiitos toki heille, jotka saapuivat paikalle. Paikalle saapuneiden kannustus on aina ollut hienoa, Pulisic sanoi ottelun jälkeen ESPN:n mukaan.

Vierasjoukkue Marokon kannustus sen sijaan kuului ottelulähetyksessä selkeästi. Sosiaalisessa mediassa ihmeteltiin, miksi MM-kisoihin valmistautuva Yhdysvallat ei kiinnosta kotimaassaan. Pulisicin suora kommentti sai myös kritiikkiä osakseen, koska moni ymmärsi, että hän puhui nimenomaan amerikkalaisista yleisellä tasolla.

– Pitääkö meidän todella selittää ihmisille, että amerikkalaisilla Pulisic tarkoitti Yhdysvaltain maajoukkueen kannattajia. Ihan oikeasti. Tunnelma oli kamala siihen nähden, että kentällä pelasi kotijoukkue, joka pelaa kuuden kuukauden päästä MM-kisoissa. Monen on syytä katsoa peiliin (liiton, median ja kannattajien), toimittaja Michele Giannone kirjoitti.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Michele Giannone

@MicheleG3
Do we really need to explain that by “Americans”, Pulisic meant “USMNT fans”? Come on now. And yeah, the atmosphere was terrible for a team playing at home going to the WC in 6 months. Lots of factors, everyone needs to do better (USSF, Media & fans). Enjoy the win.