Antonio Conte on jäämässä Tottenhamin peräsimeen ensi kaudeksi.

Osapuolet suunnittelevat jo yhdessä Tottenhamin kesän siirtoikkunan hankintoja. Aiemmin tällä viikolla Tottenham toteutti Conten toiveen, kun luotsin kanssa Interissä Serie A:n mestaruuden voittanut Ivan Perišić allekirjoitti kaksivuotisen sopimuksen lontoolaisseuran kanssa.

Conte haluaa Perišićin lisäksi vielä ainakin topparin ja hyökkääjän.

Katalonialaisen TV3:n mukaan Tottenham on lainaamassa Clément Lenglet’n Barcelonasta. Lähde kertoo lainasopimuksen kattavan seuraavat kaksi kautta. Tottenham maksaa Lenglet’n palkan kokonaisuudessaan.

Barcelona on edelleen merkittävissä talousvaikeuksissa, ja seuran on pudotettava huomattavasti palkkabudjettiaan, joten Barcelonalle on hyvin tärkeää, ettei sen pidä maksaa enää Lenglet’n palkkaa.

26-vuotias Lenglet ei kuulu Xavin suunnitelmiin ja luotsi on jo kertonut siitä topparille. Xavi siirtyi Barcelonan peräsimeen viime syksynä. Sen jälkeen Lenglet jäi pitkälti olemattomalle vastuulle Barcelonassa. Lenglet ei tiettävästi aluksi halunnut jättää Barcelonaa, mutta on sittemmin kallistunut lähdön puolelle.

Lenglet on herättänyt myös muiden valioliigaseurojen kiinnostuksen, mutta tällä hetkellä todennäköisin vaihtoehto on Conten Tottenham.