Viljami Sinisalo paljastaa olleensa lähellä valioliigadebyyttiä päätöskierroksen ottelussa Manchester Cityä vastaan. Aston Villan suomalaisvahti seurasi Etihadilla sivusta, kun City varmisti 3-2-voitolla mestaruutensa.

Ottelun toisella puoliskolla oli hetki, jolloin 20-vuotias Sinisalo oli lähellä jopa päästä debytoimaan tolppien väliin Valioliigan tähtijoukkuetta vastaan.

– 55. minuutilla (Aston Villan maalia vartioineella) Robin Olsenilla otti vähän nivusesta kiinni. Siinä rupesi vähän tykyttämään ja miettimään, että ”mitäköhän tässä tapahtuu”. Ihan hauskaa olisi ollut (mennä kentälle). Olisin ollut siihenkin valmis, Sinisalo kommentoi SuomiFutis-sivustolle.

Sinisalo vahvistaa SuomiFutikselle, että ensi kaudella suuntana on lainasiirto Englannin alemmille sarjatasoille. Samalla maalivahti on jatkamassa nykyistä sopimustaan Villan kanssa.

Tarjouksia on jo tullut.

– En voi valitettavasti vielä seuroja nimetä, mutta lainadiilit ovat käytännössä allekirjoitusta vaille valmiita. Suunnitelma on käydä pelaamassa Englannin alasarjoissa täysinäinen kausi ja sen jälkeen katsotaan, missä tilanteessa ollaan.