Chelsean keskikentän työmyyrä N’Golo Kanté tunnetaan pelaajana, joka ei tykkää pitää itseään liiemmin esillä.

31-vuotias Kanté on yksi maailman parhaista omalla pelipaikallaan, mutta samalla myös yksi vaatimattomimmista ja ujoimmista pelaajista, mitä huippujalkapalloilun parissa on nähty.

Kanté ei ole ujo pelkästään median edessä, vaan hän on sitä myös omien joukkuekaveriensa kanssa. Chelseaa vuosien 2014-2017 välisenä aikana edustanut Diego Costa ehti olla puolentoista vuoden ajan Kantén seurakaveri ennen siirtoaan Atlético Madridiin. Espanjan ja Brasilian passin omaava hyökkääjä kertoi Canal Pilhadolle, kuinka hän kiusoitteli piskuista ranskalaispelaajaa Chelsea-vuosinaan.

– Chelseassa ollessani vitsailin usein, että yrittäisin halata Kantéa. Hän on todella ujo, Costa sanoi.

– Menin alasti suihkuun ja sanoin: ”Kanté, halaa minua!”, hän oli siitä hyvin vaivaantunut ja sanoi: ”Ei, ei, älä tee sitä Diego”. Jo se kertoo paljon hänen ujoudestaan, ettei hän riisu edes alushousujaan käydessään suihkussa.