Manchester United tiedotti tällä viikolla, että keskikenttäpelaaja Juan Mata ei jatka seurassa enää ensi kaudella.

34-vuotias keskikenttäpelaaja edusti Manchester Unitedia kahdeksan vuoden ajan. Espanjalaispelaajan sopimus päättyi tähän kauteen eikä vähäiselle vastuulle viime vuosien aikana jäänyt konkari ollut halukas sitä jatkamaan.

Manchester Evening Newsin mukaan Man United kuitenkin tarjosi Matalle yksivuotista jatkosopimusta, vaikka hän jäi lähes mitättömälle vastuulle päättyneellä kaudella. United-leirissä kaavailtiin Matalle myös peliuran jälkeistä roolia seurassa.

Mata ei kuitenkaan ollut halukas jatkamaan manchesterilaisseurassa, koska hän haluaa saada säännöllistä peliaikaa. MEN:n mukaan Mata on myös saanut sopimustarjouksia MLS:stä, jossa hänen peliuransa mitä todennäköisimmin jatkuu.

LUE MYÖS: David de Gea muistaa Man Unitedin jättävää hyvin ajatuksin: ”Päällimmäinen tunne on onni”