Japani ja Brasilia kohtasivat ystävyysottelussa maanantai-iltapäivästä Suomen aikaa. Ottelun tilastoja katsellessa voisi kuvitela lukevansa Valioliigaa koskevia tietoja; niin paljon tuttuja nimiä Brasilian joukkueessa vilisi.

Ottelun ainoaan maaliin johtaneessa tilanteessa epäonnekas oli Manchester Cityn kirjoilla oleva toppari Ko Itakura. Schalke-lainansa päättävä 25-vuotias japanilainen rikkoi boksissa, ja pilkulle käveli Neymar.

Brasilian avauksessa nähtiin maalilla Liverpoolin Alisson, oikeassa laidassa Leedsiä vielä ainakin toistaiseksi edusta Raphinha, ja keskikentällä Man Unitedin Fred. Toisen jakson vaihtoruletti kasvatti brittikentiltä tuttuja nimiä nurmella rajusti; sisään Arsenalin Gabriel Martinelli, Man Citystä lähtöä tekevä Gabriel Jesus, Chelsean Thiago Silva, Evertonin Richarlison, Newcastlen Bruno Guimaraes, sekä Liverpoolin Fabinho.