Tottenhamin tammikuussa 2020 hankkima laituri/hyökkääjä Steven Bergwijn on ollut lähtökuopissa seurasta jo hyvän tovin. Hollannin A-maajoukkueelle 18 ottelussa viisi maalia iskenyt 24-vuotias on vahvistanut asennettaan tasaisin väliajoin. Kun vielä sunnuntaina lainattiin puheita lähdön harkitsemisesta, eivät viimeiset lausunnot jätä paljoa epäselvää.

– Haluan jättää Spursin nyt, se on varmaa, Bergwijn sanoi AD:lle.

– Minun on saatava pelata. (Uuden seuran) pelaaminen Mestarien liiga ei ole prioriteetti. Se olisi mukavaa, mutta tärkeintä on nyt vain pelaaminen ylipäänsä.

Tottenhamissa minuutteja tuli päättyneellä kaudella kaikkiaan viidesssä eri kilpailussa yhteensä vain 871. Spurs maksoi hänestä PSV:lle reilut kaksi vuotta sitten 30 miljoonaa euroa.

– Seura ei päästänyt minua lähtemään tammikuussa, eikä minulla silloin ollut asian kanssa ongelmaa. Viime kuukausina kuitenkaan minusta ei siellä juuri huolehdittu. Olisi mukavaa saada asiat selviksi pian, sillä tilanteeni täytyy nyt muuttua.