Laitahyökkääjä Ivan Perišić siirtyy ensi kaudeksi Internazionalesta Tottenhamiin. Kroatialainen sanoo seuranneensa lontoolaisia jo pidempään, luonnollisesta syystä.

– 2008, 2009, 2010, sieltä saakka tiedän jotain Tottenhamista. Seurasin joukkuetta koska siellä pelasi paljon kroatialaisia, 33-vuotias sanoi uuden seuransa sivustolla.

Perišićin maanmiehet ovat todella olleet esillä seuran takavuosina. Niko Kranjcar toimitti töitään Spursin keskikentällä 2009-2012, ja uskoo uuteen tulokkaaseen.

– Mitä kannattajat odottavat ja toivovat häneltä, he saavat sen kaiken. Yhdessä Lukan (Modric) kanssa hän on merkittävin syy Kroatian maajoukkueen menestykselle. Hän on molemmilla jaloillaan todella nopea, ja laukoo molemmilla ilmiömäisesti.

– Olen tuntenut nämä tyypit lapsuudesta saakka, ja myöhemmin pelasin heidän kanssaan maajoukkueissa. Vedran Corluka on nykyisin myös maajoukkuevalmentajamme. Luka voitti juuri viidennen kerran Mestarien liigan Real Madridin kanssa. Niko on myös maajoukkuevalmentaja, ja Stipe (Pletikosa) hänkin maajoukkuetehtävissä. Olen paljon tekemisissä heidän kanssaan; tulen kyselemään heiltä seurasta ja kaupungista, Perišić itse luettelee.