Arsenal jäi jälleen ulos Mestarien liigasta.

Arsenal oli vielä muutama kierros ennen sarjan päättymistä kiinni neljännessä paikassa, mutta lopulta Tottenham nousi rinnalle ja ohi. Arsenal on edellisen kerran pelannut Mestarien liigassa kaudella 2016-17.

Joukkueen avainpelaajien joukkoon nousseen Bukayo Sakan sopimus seuran kanssa päättyy kahden vuoden kuluttua. Englannin A-maajoukkueessa pelaava Saka viimeisteli päättyneellä seurajoukkuekaudella yhteensä 12 maalia.

Theo Walcottin mielestä Arsenalin pitäisi tehdä kaikki mahdollinen sen eteen, jotta Saka jäisi seuraan. Walcott muistutti, ettei muun muassa Manchester Cityn kaltaisen huippuseuran tarjouksesta ole helppoa kieltäytyä.

– Arsenal on luonnollisesti uudelleenrakennusvaiheessa. Saka on valtava osa sitä projektia. Nuoret pelaajat ovat lyömässä itseään läpi Arsenalissa ja mielestäni seuran on pidettävä Sakasta kiinni. Tietenkin esimerkiksi Manchester Cityn tarjouksesta on vaikea kieltäytyä, jos he kiinnostuvat sinusta, Walcotti myönsi talkSPORT:n haastattelussa.

Walcottin mukaan Arsenalin kannattajat saattavat olla yksi syy siihen, miksi Saka jäisi tulevaisuudessakin seuraan.

– Saka on hyvin nuori pelaaja, mutta mielestäni hän pitää Lontoosta. Kannattajat ovat olleet fantastisia Emiratesilla. Emirates on yksi hienoimmista stadioneista, missä olen pelannut.