Tottenham tavoittelee siirtomarkkinoilta Internazionalen keskuspuolustaja Alessandro Bastonia, kertoo Sky Sports.

Bastoni, 23, on tuttu pelaaja Tottenhamin nykyiselle luotsille Antonio Contelle. Conte hankki Bastonin Interiin kesällä 2019, jonka jälkeen italialaistopparin ura on ollut kovassa nousukiidossa.

[readmore from=Siirtouutiset]

Kaudella 2020-21 Bastoni voitti Interin kanssa Serie A:n mestaruuden ja nousi mukaan Italian A-maajoukkueeseen. Tähän päivään mennessä 13 A-maaottelua pelannut Bastoni oli päättyneellä kaudella yksi Serie A:n parhaista toppareista.

Sky Sportsin mukaan Tottenham ja Inter ovat jo käynnistäneet neuvottelut Bastonin, 23, siirrosta Pohjois-Lontooseen. Inter painii talousvaikeuksien kanssa, minkä takia seura joutunee tänäkin kesänä myymään osan avainpelaajistaan.

Interin myyntihalua lisännee myös se, että seura yrittää kaikin keinoin kotiuttaa Romelu Lukakun Chelseasta. Viime kesänä Interistä Chelseaan 113 miljoonalla eurolla siirtynyt belgialaiskärki ei nimittäin ihan ilmaiseksi siirry takaisin Italian suuntaan.