Espanjalaiskeskikenttäpelaaja Saúl Ñíguez vahvisti tiistaina Twitterissä, ettei hän jatka Chelseassa enää ensi kaudella.

27-vuotias Saúl siirtyi viime elokuussa Atlético Madridista Chelseaan kauden 2021-22 kattavalla sopimuksella. Espanjalaispelaajan aika lontoolaisseurassa ei sujunut odotusten mukaisesti ja hän sai kauden aikana vastuuta niukasti. 23 ottelussa kentälle päässeen, ja kertaalleen maalinteossa onnistuneen Saúlin lainasopimukseen sisältyi osto-option, jota Chelsea ei kuitenkaan käyttänyt.

– Hei Chelsea-fanit! Kirjoitan jättääkseni teille jäähyväiset. Haluan kertoa teille, miltä minusta tuntui tämän seikkailun aikana, Saúl aloitti kirjoituksensa.

– Asiat eivät alkaneet ollenkaan hyvin. Pitkän kotona elämisen jälkeen kaiken muuttaminen ei ollut helppoa. Pikkuhiljaa asiat paranivat. Kaikki elämässä tapahtunut kehittää ja opettaa, ja se on se, mitä otan mukaani tästä seikkailusta.

– Haluan kiittää seuraa siitä, että se huolehti kaikista yksityiskohdista, jotta tuntisin oloni kotoisaksi. Haluan myös antaa tunnustuksen jokaiselle seuran työntekijälle, kiitos. Kiitos myös faneille, jotka tukivat minua läpikotaisin. Olen siitä ikuisesti kiitollinen.

– Mutta ennen kaikkea haluan kiittää joukkuekavereitani. Heillä oli suuri merkitys siihen, että en hajonnut [vaikeina hetkinä]. He auttoivat minua jatkamaan joukkueen tukemista ja elämään rauhallisena ja positiivisena päivästä toiseen.