Sevillan puheenjohtaja José Maria Cruz vahvistaa Jules Koundén haluavan jättää seuran. 23-vuotias Ranskan maajoukkuepuolustaja on ollut Chelsean tähtäimessä.

Cruzin mukaan Koundé haluaa pelata Sevillaa kilpailullisemmassa seurassa.

– Olen varma, että hän kunnioittaa Sevillaa. Hän on tyytyväinen meillä, Cruz kommentoi Marcan mukaan.

– Kyse ei ole rahasta. Kyse on siitä, että hän haluaa pelata Sevillaa kilpailukykyisemmässä seurassa. Olen varma, että hän on pelaaja joka kiinnostaa Chelsean, Barcelonan ja Bayern Münchenin kaltaisia seuroja.

Koundé on kuulunut Sevillan avainpelaajiin kesästä 2019 lähtien siirryttyään seuraan Bordeaux´sta. Ranskalainen esiintyi tällä kaudella kaikki kilpailut mukaanlukien 44 ottelussa ja teki kolme maalia.

Koundé on pelannut myös yhdeksän ottelua Ranskan maajoukkueessa.