Barcelonasta tiensä erinäisten lainojen jälkeen Brightoniin viime kesänä löytänyt Marc Cucurella on ehkä yllättäenkin noussut merkittäväksi siirtomarkkinoiden kohteeksi. 23-vuotiaan laitapuolustajan nimi on liitetty vahvimmin Manchester Cityyn.

Albionissa tunnutaan tiistain tietojen perusteella jo valmistauduttavan lähtöön; seura on Daily Starin tietojen mukaan kisaamassa Crystal Palacen kanssa FC Portoa edustavan Zaidun sopimusallekirjoituksesta. Nigerialaispuolustajan uskotaan olevan hankittavissa noin 23 miljoonalla eurolla.

Cucurella aloitti uransa virallisesti Espanyolissa, mutta hänet värvättiin Barcelonan La Masiaan alle 16-vuotiaana. Ura on lähtenyt aivan uuteen nousuun Englannissa, jossa Brightonin paidassa kertyi viime kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien 3200 peliminuuttia 38 ottelussa.