Egyptin A-maajoukkueen lääkäri Mohamed Abou El Ela on paljastanut, että Liverpoolin supertähti Mohamed Salah pelasi kauden suurimman ottelun, Mestarien liigan finaalin, loukkaantuneena.

Valioliigan maalikuninkuuden yhdessä Son Heung-minin kanssa voittanut Salah loukkaantui toukokuun puolivälissä pelatussa FA Cupin finaalissa ja joutui jättämään kentän vain reilun puolen tunnin pelin jälkeen.

Salah’n pelättiin olevan sivussa kauden viimeisistä peleistä, mutta hän teki jo viikko myöhemmin paluun tositoimiin Valioliigan päätöskierroksen ottelussa Wolvesia vastaan.

Abou El Elan mukaan Salah pelasi sekä Wolves-ottelun, että Mestarien liigan finaalin puolikuntoisena.

– Salah loukkaantui FA Cupin finaalin aikana. Hän kärsi lonkan lähentäjälihaksen vammasta, mutta pelasi siitä huolimatta Wolvesia vastaan ​​ja Mestarien liigan finaalissa. Ja kaikki tämä tapahtui vain 14 päivän sisällä, Egyptin maajoukkuelääkäri kertoo.

Viikko Mestarien liigan finaalin jälkeen Salah matkusti Egyptin maajoukkueleirille. Liverpool tiedosti Salah’n olevan loukkaantunut ja antoi Egyptille luvan peluuttaa tähtihyökkääjää vain toisessa Afrikan mestaruusturnauksen karsintaottelussa.

– Liverpoolista oltiin meihin yhteydessä ja sanottiin, että hänellä oli kipuja ja hänen pitäisi mennä röntgeniin. Hän ei ollut 100% kunnossa, ja seura ajatteli, että hän voi pelata vain yhdessä ottelussa. Valitsimme Guinea-pelin, koska toiseen otteluun [Etiopiaa vastaan] hän olisi joutunut matkustamaan pitkän lentomatkan.