Toimittaja Mark McAdam uskoo Liverpoolin uuden laitapuolustajahankinta Calvin Ramsayn olevan välittömästi valmis taistelemaan paikasta edustusjoukkueessa. 18-vuotias skotlantilainen saapuu Anfieldille Aberdeenistä 6,5 miljoonan punnan arvoisessa siirrossa (LUE LISÄÄ!). Hinnasta neljä miljoonaa puntaa maksetaan suoraan.

McAdamin mukaan Ramsay voi suoraan taistella Englannin maajoukkuepelaaja Trent-Alexander Arnoldin kanssa avauspaikasta.

– Hän on erittäin lupaava nuori lahjakkuus pohjoisrajalta. Yhdeksän syöttöä on merkittävä lukema oikealle laitapuolustajalle, McAdam arvioi Sky Sportsille.

– Valioliigaseurat ovat tarkkailleet häntä viimeisen 18 kuukauden ajan. Myös jotkut seurat Euroopassa. Klopp haluaa värvätä hyviä ja lahjakkaita pelaajia, jotka ovat valmiita hyppäämään edustusjoukkueeseen, mutta he ovat myös nälkäisiä pelaajia suurella potentiaalilla ja Ramsey on sellainen.

– Tässä ei ole kyse pelaajasta, jonka Liverpool haluaa lainata eteenpäin ja nähdä pääseekö hän sisään joukkueeseen. Tämä pelaaja on haastamassa suoraan Trent Alexander-Arnoldin.