Manchester United on kiinnostunut Bundesliiga-seura Hoffenheimin laitapuolustaja David Raumista, uutisoi Sky Sports.

Vasempana laitapuolustajana viihtyvä Raum, 24, on suurelle yleisölle vielä melko tuntematon nimi. Hän pelasi vielä toissakaudella 2. Bundesliigaa ja siirtyi viime kesänä ilmaiseksi Hoffenheimiin.

Debyyttikausi Bundesliigassa oli häikäisevä. Laitapuolustaja teki 32 otteluun yhteensä kolme maalia ja antoi peräti 13 maalisyöttöä. Raum sai kauden aikana myös ensimmäisen kutsun Saksan A-maajoukkueeseen ja on sittemmin ehtinyt vakiinnuttaa paikkansa.

Skyn mukaan Manchester United haluaa hankkia Raumin tänä kesänä ja neuvottelut osapuolten välillä on jo aloitettu. Mikäli pelaajakauppa toteutuu, siirron kokonaiskustannusten uskotaan nousevan noin 30-35 miljoonaan euroon.

Florian Plettenberg

@Plettigoal
❗️News #Raum: #MUFC wants him! Talks about the left defender have taken place. Talks ongoing & good but still a long way to go. Transfer probably around €30-35m. It is said that this transfer „can happen“. But: BVB could become hot if they sell Schulz or Guerreiro. @SkySports 🇩🇪