West Ham johtaa kilpailua Chelsea-hyökkääjä Armando Brojan allekirjoituksesta, kertoo Goal.

Broja, 20, pelasi viime kauden lainalla Southamptonissa ja teki Valioliigassa kuusi maalia. Nuori albanialaishyökkääjä on kuuma nimi siirtomarkkinoilla ja hänestä ovat kiinnostuneita useat seurat ympäri Euroopan.

Goalin mukaan Broja on herättänyt peräti seitsemän seuran kiinnostuksen, joista West Ham on kaikkein lähimpänä allekirjoitusta. Kiinnostuneisiin seuroihin lukeutuvat muun muassa AC Milan, Internazionale ja Newcastle.

Chelsea ei kuitenkaan aio luopua halvalla hiomattomasta timantistaan. Lontoolaisjätin uskotaan vaativan hyökkääjälupauksestaan peräti 30 miljoonan punnan siirtokorvausta. Mikään itsestäänselvyys Brojan kauppaaminen ei kuitenkaan ole sillä myös Chelsea näkee hänelle käyttöä tulevaisuudessa.