Arsenalin vasemman puolustajan tontille Kieran Tierneyn vaihtoehdoksi hankittu Nuno Tavares saattaa olla jatkamassa jo tutuksi käynyttä putkea Pohjois-Lontoon ja Marseillen välillä, kertoo The Athletic -toimittaja David Ornstein.

Lähteen mukaan Olympic de Marseille olisi kiinnostunut lainaamaan portugalilaisen Gunnersilta. Viime kaudella Marseillessa pelasivat Arsenalista tutut Mattéo Guendouzi, Sead Kolasinac, ja viimein näytönpaikkaa Valioliigassa saamaisillaan oleva toppari William Saliba.

Arsenalin kanta asiaan riippuu siitä, saako seura hankittua puolustuspään vahvistuksen, jollaiseksi etupäässä on mainittu Ajaxin Lisandro Martínez. Myös Manchester Unitedin tutkassa oleva argentiinalainen on varsinaisesti toppari, mutta pelannut myös vasempana puolustajana. Mikäli hän, tai muu siirtotavoitteena oleva pelaaja Arsenaliin saapuu, on seura Ornsteinin mukaan valmis viime kaudella varsin epätasaisesti esiintyneen 22-vuotiaan lainaamiseen ranskalaisseuralle.

Tavares siirtyi Arsenaliin viime kesänä Benficasta, ja sai kaudella tililleen esiintymiset 22 valioliigaottelussa.