Arsenalin vasemman puolustajan tontille Kieran Tierneyn vaihtoehdoksi hankittu Nuno Tavares saattaa olla jatkamassa jo tutuksi käynyttä putkea Pohjois-Lontoon ja Marseillen välillä, kertoo The Athletic -toimittaja David Ornstein.

Lähteen mukaan Olympic de Marseille olisi kiinnostunut lainaamaan portugalilaisen Gunnersilta. Viime kaudella Marseillessa pelasivat Arsenalista tutut Mattéo Guendouzi, Sead Kolasinac, ja viimein näytönpaikkaa Valioliigassa saamaisillaan oleva toppari William Saliba.

Arsenalin kanta asiaan riippuu siitä, saako seura hankittua puolustuspään vahvistuksen, jollaiseksi etupäässä on mainittu Ajaxin Lisandro Martínez. Myös Manchester Unitedin tutkassa oleva argentiinalainen on varsinaisesti toppari, mutta pelannut myös vasempana puolustajana. Mikäli hän, tai muu siirtotavoitteena oleva pelaaja Arsenaliin saapuu, on seura Ornsteinin mukaan valmis viime kaudella varsin epätasaisesti esiintyneen 22-vuotiaan lainaamiseen ranskalaisseuralle.

David Ornstein

@David_Ornstein
🚨 Marseille keen to sign Nuno Tavares on loan (as @Santi_J_FM revealed) & Arsenal will consider sanctioning 22yo left-back’s temporary exit if they manage to recruit in defence - Lisandro Martinez of Ajax the priority target @TheAthleticUK #AFC #OM #Ajax theathletic.com/news/arsenal-n…
nytimes.com

Marseille want Arsenal's Nuno Tavares on loan

Marseille are keen to sign defender Nuno Tavares on loan and Arsenal will consider sanctioning his exit if they manage to recruit in that area, The Athletic understands. Tavares only joined the...

Tavares siirtyi Arsenaliin viime kesänä Benficasta, ja sai kaudella tililleen esiintymiset 22 valioliigaottelussa.