Kuten aiemmin torstaina kerrottiin, on Valioliigan maalivahtipuolella joko käynnissä tai käynnistymässä paljon liikennettä. Liikehdintä saattaa koskea myös kahden viime kauden mestarijoukkue Manchester Cityä.

Eri lähteet kertovat Cityn olevan aikeissa hankkia Bundesliigasta pudonneen Arminia Bielefeldin saksalaismaalivahti Stefan Ortegan.

Kun Ederson ei tiettävästi ole lähdössä mihinkään, ja konkari Scott Carsonkin teki hiljattain uuden sopimuksen, tarkoittaa Ortega-kiinnostus Zack Steffenin mahdollista tähyilyä muualle. Cityn alle 23-vuotiaiden irlantilaismaalivahti Gavin Bazunu siirtyy Southamptoniin 14 miljoonan euron kaupalla kuun vaihteessa.

Steffenin rooli Edersonin vahvassa varjossa on yhdysvaltalaiselle hankala; hän taistelee MM-paikasta juuri Arsenaliin siirtyneen Matt Turnerin kanssa. On siis hyvinkin mahdollista että 27-vuotias siirtyy peliajan perässä toisaalle.

29-vuotias Ortega saapuisi Etihadille vapaana agenttina, ja joidenkin tietojen mukaan siirto on jo varsin lähellä.