Tyrell Malacian siirto Manchester Unitediin saattaa tarkoittaa sitä, että Alex Telles ja Brandon Williams jättävät seuran, kertoo The Times.

Hollannin A-maajoukkueessa viidesti esiintyneen Malacian, 22, odotetaan sinetöivän siirtonsa Feyenoordista Unitediin lähipäivinä. Lehtitietojen mukaan siirtosummaksi on sovittu reilut 15 miljoonaa euroa.

Timesin mukaan Unitedin ja Malacian edustajien neuvottelut ovat sujuneet hyvin. Hollantilaispakkia odottaa merkittävä palkankorotus nykyisistä 15 000 euron viikkotienesteistään.

Malacian saapumisen myötä Manchester Unitedilla on käytössään neljä vasemman puolen laitapakkia. Luke Shaw ja Malacia kilpailevat todennäköisesti avauksen paikasta, mutta Tellesin, 29, ja Williamsin, 21, tulevaisuus seurassa näyttää epävarmemmalta.

Timesin mukaan Telles jättänee Manchesterin taakseen, jos seura saa hänestä hyvän tarjouksen. Williamsin taas odotetaan lähtevän joko lainalle tai pysyvästi muualle. Viime kauden hän vietti lainalla Norwichissa.