Newcastle-pelaaja Joelinton kutsuu Neymaria liittymään pohjoisenglantilaisseuraan. 30-vuotiaan Brasilian maajoukkuehyökkääjän on puhuttu olevan lähtökuopissa PSG:ssä.

GOAL:in tietojen mukaan pariisilaisseura on valmis kuuntelemaan tänä kesänä tarjouksia Neymarista. PSG osti viisi vuotta sitten brasilialaisen 220 miljoonalla eurolla Barcelonasta kaikkien aikojen kalleimmassa jalkapallosiirrossa.

Joelinton lupaa pitävänsä kymppipaidan Neymarille Pohjois-Englannissa vapaana. Brasilialainen toivoo maanmiehensä liittyvän hänen ja Bruno Guimaraesin seuraksi Newcastleen.

– Tämä mies on idoli ja valtava persoona jalkapallomaailmassa. Kutsuni on siis valmis. Ney, jos kuuntelet tätä, voit tulla tänne. Tulen juoksemaan koko ajan puolestasi, Joelinton heitti Cast FC Podcastissa.

– Jos meillä on siihen mahdollisuus, toivon valmentajan soittavan hänelle. Kymppipaita odottaa häntä. Laitan viestiä Brunolle. Brunolla on hänen yhteystietonsa. Hän voi laittaa viestiä ja kutsua Neyn pelaamaan tänne.

Newcastlen kymppipaita on tällä hetkellä tähtihyökkääjä Allan Saint Maximinin hallussa. Ranskalainen ei välttämättä olisi halukas luopumaan numerosta.