Fernandinho on julkaissut jäähyväiskirjeensä Manchester Citylle. 37-vuotias keskikenttäpelaaja jätti Cityzensin edustettuaan seuraa yhdeksän vuoden ajan.

Eilinen päivä oli Fernandinhon viimeinen Cityn sopimuspelaajana. Brasiilialainen palaa seuraavaksi kotimaahansa Athletico Paranaensen riveihin. LUE LISÄÄ!

– Näin ylpeän perheeni. Näin kannattajat, jotka eivät koskaan unohtaneet mistä he tulivat. Näin sen kauneuden olla osana voittavaa joukkuetta. Näin mestaruuksia, supertähtiä ja neroja. Näin mahdollisuuden täyttää unelmani, City-legenda aloitti kirjeen.

– Ja sitten ymmärsin. Ymmärsin, kuinka tärkeää teidän jokaisen on lukea tämä kirje. Ymmärsin tehneeni oikean päätöksen, elämäni parhaan päätöksen.

– Toivottavasti te tunnette jonakin päivänä tämän saman tunteen mitä minä tunsin kirjoittaessani tätä kirjettä.

– Urheilijat, valmentajat, pyykkihenkilökunta, paitahenkilökunta, siivoojat, huoltajat, kokít, johtajat, lääkärit, hierojat, fysioterapeutit, urheilupsykologit, mediatiimi, analystit, nuorisojoukkueet ja hyväntekeväisyysjoukkueet.

Anteeksi jos unohdin jonkun. Te tiedätte keitä te olette.

– Tänään on sopimukseni viimeinen päiväni Manchester Cityn pelaajana. Voin vain sanoa antaneeni parhaani ja tekisin tämän kaiken uudestaan.

– Tarina jatkuu ja minusta tulee näiden yhdeksän vuoden jälkeen Cityzenin kannattaja. Monia mestaruuksia ja voittoja odottaen. (Olen varma, että niitä tulee lisää teidän päivittäisellä laadukkaalla työllä.