Manchester Unitedin ex-vahti Anders Lindegaard näkee maanmiehensä Christian Eriksenin siirron Old Traffordille kaikin puolin positiivisena asiana manchesterilaisseuran näkövinkkelistä.

Eriksenin, 30, siirtoa Manchester Unitediin ei toki olla vielä virallisesti vahvistettu, mutta luottolähteiden mukaan sopimuksen pitäisi olla muutamia pieniä yksityiskohtia vaille valmista.

Manchester Unitedissa vuosien 2010-15 välisenä aikana pelanneen Lindegaardin mukaan Eriksen on sellainen hahmo, joka voi muuttaa seurassa vallinneen ”diiva-mentaliteetin”.

– Christianilla on erityinen mentaliteetti; mentaliteetti, joka sopii hyvin Unitedille. Hän ei pelaa jalkapalloa maineen, rahan, ylellisen elämäntavan tai esittelyn vuoksi. Christian pelaa jalkapalloa rakkaudesta lajiin, Lindegaard sanoo BBC Sportille.

– Pääasiassa tästä syystä hän sopii erittäin hyvin Unitediin, joka ulkopuolelta katsottuna on muuttunut seuraksi, jossa on paljon diiva-mentaliteettia, paljon pelaajia, joilla on paljon seuraajia sosiaalisessa mediassa.

– Christian saapuu seuraan täysin erilaisena hahmona. Hän ei voisi vähempää välittää seuraajista sosiaalisessa mediassa. Hän ei voisi vähempää välittää hienoista autoista tai kalliista kelloista. Häntä kiinnostaa vain jalkapallon pelaaminen, jalkapallosta nauttiminen ja sen tekeminen kauniiksi peliksi, jonka me kaikki haluamme sen olevan.

LUE MYÖS: Virallista! Manchester United vahvisti kesän ensimmäisen pelaajahankintansa