Englannin maajoukkueen ja Arsenalin entinen keskikenttäpelaaja Jack Wilshere on vahvistanut jättäneensä Tanskan pääsarjassa pelaavan AGF:n.

Wilshere, 30, liittyi AGF:n riveihin helmikuussa oltuaan ilman seuraa viime kesästä lähtien. Sopimuksettomana pelaajana hän piti kuntoaan yllä harjoittelemalla italialaisen Comon ja myöhemmin Arsenalin kanssa.

Valioliigassa 180 ottelua pelannut Wilshere esiintyi AGF:n paidassa 14 kertaa, mutta osapuolet päättivät olla jatkamatta hänen sopimustaan.

– Aikani AGF:ssä on päättynyt. Minä ja seura olemme yhdessä sopineet, että minun on parasta jatkaa eteenpäin. Haluan kiittää kaikkia AGF:n työntekijöitä tuesta ja luottamuksesta, jota he antoivat minulle ensimmäisestä päivästäni lähtien, kommentoi Wilshere Instagram-tilillään

– Seura osoitti minuun luottamusta, jota monet muut eivät olleet valmiita antamaan. Vaikka hyviä tuloksia oli vaikea saada, kannattajien tuki minua ja joukkuetta kohtaan oli uskomatonta. Kiitos, että toivotitte minut tervetulleeksi seuraanne ja kaupunkiinne. Toivon teille kaikkea hyvää tulevaisuudessa. Henkilökohtaisesti harkitsen kaikkia vaihtoehtojani.

Sky Sportsin mukaan vielä ei ole selvillä, aikooko Wilshere jatkaa pelaajauraansa. Arsenal on tiettävästi neuvotellut hänen kanssaan päävalmentajan paikasta alle 23- ja 18-vuotiaiden joukkueissaan.