Manchester Unitedista lähtenyt keskikenttäpelaaja Jesse Lingard matkustaa Yhdysvaltoihin kuuntelemaan Major League Soccerissa pelaavien seurojen tarjouksia, kertoo ESPN.

Englannin A-maajoukkueessa 32 kertaa esiintynyt Lingard, 29, on tällä hetkellä vapaa siirtymään mihin tahansa ilman siirtokorvausta, sillä hänen diilinsä kasvattajaseurassaan Unitedissa päättyi viime kauteen.

Lingard pelasi manchesteriläisten edustusjoukkueessa yli 200 kertaa, mutta viime kaudella hän sai vain 540 minuuttia peliaikaa. Kevään 2021 hän vietti lainalla West Hamissa, joka on huhujen mukaan tälläkin hetkellä kiinnostunut hänestä. Lingard on yhdistetty Englannissa myös muun muassa Evertoniin.

ESPN:n mukaan kaksi MLS-seuraa on kiinnostunut esittelemään Lingardille ja hänen edustajilleen tarjouksensa, joita kuvaillaan ”mullistaviksi”.

Lingardille tärkeintä on saada säännöllisesti peliaikaa, jotta hän voisi nousta takaisin maajoukkueeseen ennen Qatarin MM-kisoja.