Jo teinipoikana muiden muassa huippuaikojen Barcelonaa pyöritellyt Jack Wilshere ilmoitti loukkaantumisten runteleman uransa päättymisestä viime viikolla, vasta 30 vuoden iässä.

Varusteitaan 34 A-maaottelun peluri ei kuitenkaan ehtinyt nostaa kuivumaan ennen uuden pestin vahvistumista. Wilsheren siirtyminen Arsenalin alle 18-vuotiaiden päävalmentajaksi vahvistettiin myöhään maanantai-iltana Suomen aikaa.

Super Jack kasvoi Arsenalin akatemiassa, ehti pelata edustusryhmässä 197 ottelussa ja voittaa FA Cupin kahdesti. Uuden tehtävän hän ottaa vastaan lievästi sanoen tyytyväisenä.

– Tähän rooliin pääseminen on valtava kunnia. Ei ole mikään salaisuus, että rakastan tätä seuraa. Rakastan sitä mitä edustamme, ja olen viettänyt täällä osan elämäni parhaista ajoista. Valmentajani aikoinaan oli (entinen Arsenal-toppari) Steve Bould. Se että pääsen kulkemaan tällaisten ihmisten jalanjäljissä, on massiivisen ylpeyden aihe.

Esikuvaksi nuorille Gunnereille Wilshere on varmasti omiaan.

– Olen hyvin nälkäinen, enkä malta odottaa pääseväni auttamaan näitä nuoria pelaajia kukoistukseensa, ja olemaan parhaita versioita itsestään niin kentällä kuin sen ulkopuolella.

Lähde: Arsenal