Barcelona ja Leeds ilmoittivat keskiviikkona päässeensä sopimukseen laituri Raphinhan siirrosta katalonialaisten riveihin. Jäljellä ovat tiettävästi enää lääkärintarkastus ja virallinen ilmoitus siirrosta.

La Liga -seura maksaa brasilialaisesta kaikkiaan yli 60 miljoonaa euroa. Rahalle Leedsillä onkin käyttöä, sillä 25-vuotiaan jättämä aukko on oheista tilastoakin katsellen mittapuiltaan massiivinen. Jos jätetään Manchester Cityyn siirtynyt keskikenttäpelaaja Kalvin Phillips pois laskuista, voisi Raphinhan näiden numeroiden valossa sanoa olleen joukkueelle viimeisen kahden vuoden aikana kaikki kaikessa.

Squawka

@Squawka
Raphinha for Leeds in the Premier League since he signed for the club:

◉ Most touches in opp. box (272)
◉ Most chances created (129)
◉ Most take-ons (117)
◉ Most fouls won (78)
◉ Most big chances created (22)
◉ Most goals (17)
◉ Most assists (12)

A huge loss.