Leeds Unitedissa on valmistauduttu laituri Raphinhan tiistaina vahvistuneeseen Barcelona-siirtoon jo tovin ajan. PSV:stä hankittu Luis Sinisterra ehti saapua jo ennen brasilialaisen lähtöä, ollen kuitenkin lähtökohtaisesti Raphinhaan nähden toisen puolen laitapelaaja.

On epäselvää, hakeeko valioliigapaikkansa täpärästi viime keväänä uusinut, manageri Jesse Marschin komentoon siirtynyt seura vielä täsmällisempää korvaajaa viime vuosiensa ykköstähden tontille. Keskiviikon tietojen mukaan se saattaa kuitenkin joutua myös puolustajakaupoille.

Leedsiin vuosi sitten Barcelonasta saapunut Junior Firpo loukkaantui harjoitusottelussa Blackpoolia vastaan, ja joutunee sivuun jopa kahdeksaksi viikoksi.

Leeds Xtra

@Leeds_Xtra
According to Marsch, after the sale of Raphinha Leeds may yet look at the left-back situation following the injury to Junior Firpo, which will see him out for up to 8 weeks. [@GrahamSmyth] #LUFC