West Ham pyrkii vahvistamaan joukkuettaan uusilla hankinnoilla. Mistään ihan pienistä hankinnoista ei ole kyse, sillä kolmikon yhteissumma nousisi yli sataan miljoonaan euroon.

Chelseasta Hammers pyrkii saamaan hyökkääjä Armando Brojan, josta seura on tehnyt 35 miljoonan euron tarjouksen. 20-vuotias kärki iski viime kaudella Southamptonissa lainalla yhdeksän maalia 38 ottelussa, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

Chelsean päävalmentaja Thomas Tuchel vakuutti tuoreeltaan, ettei Chelsealla ole aikeita myydä Brojaa. West Ham ei suinkaan ole yksin Broja-kiinnostuksensa kanssa, vaan albanialaisen perässä ovat myös ainakin Everton, Newcastle ja Southampton.

Lillen Amadou Onanasta West Ham on Sky Sportsin mukaan tehnyt 38 miljoonan euron tarjouksen. Kyseessä on järkälemäinen (195 senttiä) keskikentän pohjapelaaja, joka on jo murtautunut Belgian maajoukkueeseen. 20-vuotias Onana pelasi viime kaudella 31 ottelua Ranskan pääsarjassa.

Kolmantena West Ham tavoittelee Sassuolon keskushyökkääjää, Gianluca Scamaccaa. Italialaisseuran toimitusjohtaja Giovanni Carnevali kertoi suoraan, että Hammers on tehnyt 23-vuotiaasta Scamaccasta 40 miljoonan euron tarjouksen.

West Ham kilpailee Scamaccasta itsensä PSG:n kanssa, joka taas on tarjonnut pelaajasta 35 miljoonaa euroa. 195-senttinen maalintekijä iski viime kaudella 16 osumaa 36 Serie A -ottelussa.

Jos kaikki West Hamin tekemät tarjoukset hyväksyttäisiin, se päätyisi ostamaan kolme pelaajaa 113 miljoonalla eurolla. Hammers on jo nyt kuluttanut pelaajahankintoihin tänä kesänä 54,95 miljoonaa euroa. Toppari Nayef Aguerd maksoi 35 miljoonaa, keskikenttäpelaaja Flynn Downes 10,65 miljoonaa ja maalivahti Alphonse Areola 9,3 miljoonaa.