Chelsean kasvatti Levi Colwill on todennäköisesti jättämässä seuran pysyvällä siirrolla, kertoo toimittaja Fabrizio Romano.

Kalidou Koulibalyn hankinnan jälkeen Blues jahtaa vielä kahta vahvistusta keskuspuolustukseensa, ja mikäli se tässä onnistuu, on Colwillin tie suuntaamassa toisaalle.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Lewi Colwill and his camp, exploring options with many proposals on the table as reported three days ago. The plan has not changed: he could leave Chelsea in case two centre backs arrive after Koulibaly, as expected. 🔵 #CFC

Chelsea, still working on Kimpembé and Koundé.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
More on Chelsea. Levi Colwill, now likely to leave on a permanent deal this summer - as Tuchel and Boehly are working to sign three top centre backs. 🚨🔵 #CFC

Chelsea and Levi Colwill will make a decision soon - as Koulibaly deal is done, Kimpembé and Aké in talks.

19-vuotias toppari kuuluu Englannin alle 21-vuotiaiden maajoukkueryhmään, ja on edustanut maataan myös neljässä nuoremmassa ikäluokassa. Viime kauden hän pelasi lainalla Mestaruussarjan Huddersfieldissä.

Vaikka Chelsea ei pelillisesti näytä puolustajasta edustustasolla hyötyvän, onnistunee se toisella osa-alueella; Colwillin markkina-arvo on tätä nykyä viisi miljoonaa euroa. Sopimus jatkuu kesään 2025, joten ilmaiseksi ei kasvatista ole tarvetta luopua.