Arsenal on jälleen yhden brasilialaispelaajan kintereillä, kertoo italialainen Tuttomercato. Vaikka lähteen ei yleensä katsota edustavan luotettavinta päätyä, saattaa sen tiedoissa tällä kertaa olla perää. Kyseinen pelaaja on Barcelonasta Juventukseen kaksi vuotta sitten siirtynyt Arthur, joka oli Gunnersin kohteena jo tammikuussa.

25-vuotias keskikenttäpelaaja ei kuulu valmentaja Massimiliano Allegrin suunnitelmiin, eikä ole matkustamassa seuran pre-season -kiertueelle Yhdysvaltoihin. Tuttomercato ynnäilee tämän poisjäännin mahdollisesti liittyvän siirtoaikeisiin.

Tietojen mukaan Arsenalin ja Juventuksen väliset keskustelut on aloitettu, mutta Arthurin kintereillä on muitakin suurseuroja.

Kesän suurhankinta Gabriel Jesusin lisäksi Arsenalia edustavat brasilialaispelaajista hyökkääjän etunimikaimat Martinelli ja Magalhaes, sekä myös hiljattain saapunut nuori laituri Marquinhos.

Aivan sattumaa Arsenalin brasilialaistuminen ei ole; seuran urheilutoimenjohtaja, ex-keskikenttäpelaaja Edú Gaspar on kotoisin Brasiliasta, ja omaa sikäläisiin seuroihin varsin hyvät yhteydet.