Leedsissä toivotaan, että seuran hyökkäävä keskikenttäpelaaja Archie Gray selviää säikähdyksellä nilkkavammastaan.

Gray, 16, jouduttiin kantamaan sunnuntaina paareilla pois kentältä Australiassa pelatussa Leedsin ja Aston Villan välisessä harjoitusottelussa.

Ottelua oli jäljellä noin 20 minuuttia, kun Villan John McGinn taklasi nappulat edellä Grayta nilkan korkeudelle. McGinn selvisi kuitenkin törkytempustaan keltaisella kortilla.

– Toivottavasti siinä ei sattunut hirveän pahasti. Hänellä oli aluksi kipuja, mutta toivomme, ettei mitään ole murtunut. Toivottavasti se on nilkan nyrjähdys ja näemme sen vakavuuden parin seuraavan päivän aikana, kommentoi Leedsin päävalmentaja Jesse Marsch Athleticin mukaan.

Myös Aston Villan päävalmentaja Steven Gerrard toivoi Graylle pikaista toipumista. Hänen mukaansa kyseessä oli puhdas, mutta epäonninen taklaus.

– Toivomme nuorukaiselle kaikkea hyvää. Toivottavasti hän ei ole pitkään loukkaantuneena. John osui palloon, mutta hänellä oli epäonnea sen läpiviemisessä.

Gerrardin mukaan harjoitusottelu pelattiin hyvässä hengessä, vaikka pelissä nähtiin muutamakin railakas taklaus.

– Pääosin ottelussa pelattiin oikein. Tilanne oli hetken aikaa kiihkeä, heiltä tuli muutama kiivas taklaus ja meiltä pari. Tässä on kyseessä kaksi Valioliiga-joukkuetta, jotka haluavat voittaa pelin. Molemmat joukkueet haluavat voittaa, vaikka kyseessä on ystävyysottelu. Se on normaalia.

Voit katsoa videon McGinnin taklauksesta alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

Scott Worrall

@ScottOWorrall
This is really wound me up this morning. John Mcginn hospitalising a 16 year old kid in a pre-season friendly, Wishing Archie Gray a speedy recovery of course and for Mcginn well I’m sure he’s going to enjoy his time at ER next season. #LUFC