Manchester Unitedin entinen pelaaja Nani sanoo, että edes hän ei ole saanut maanmieheltään Cristiano Ronaldolta selvyyttä siihen, missä portugalilaistähti aikoo jatkaa uraansa.

Ronaldo, 37, on pyörinyt viime viikot otsikoissa, sillä hän on useiden lehtitietojen mukaan ilmoittanut Unitedille, että hän haluaa vaihtaa seuraa tänä kesänä.

Manchesteriläisseura hankki Ronaldon takaisin viime kesänä hänen pelattua Unitedissa ensimmäisen kerran jo vuosina 2003-2009. Portugalilaishyökkääjä oli heti paluukaudellaan Unitedin paras maalintekijä 24 osumallaan, mutta joukkuetasolla kausi ei ollut vastaavanlainen menestys.

United tuli Valioliigassa vasta kuudenneksi ja jäi jo viidettä vuotta peräkkäin ilman pokaaleja. Tiettävästi Ronaldon lähtöhalut johtuvat juuri siitä, ettei hän usko omien tavoitteidensa kohtaavan manchesteriläisseuran nykytilanteen kanssa.

Ronaldo haluaa useiden lähteiden mukaan taistella uransa viimeisinäkin vuosina pokaaleista esimerkiksi Mestarien liigassa, johon Manchester United ei tulevalla kaudella osallistu.

Portugalilaistähteä ei ole näkynyt kesälomansa jälkeen Unitedin harjoitusvahvuudessa, ja hänen poissaoloaan on perusteltu ”henkilökohtaisilla syillä”.

Nani, 35, on pelannut Ronaldon kanssa yli sata ottelua Portugalin maajoukkueessa ja Manchester Unitedissa, mutta viisinkertainen Ballon d’Or -voittaja ei ole hiiskunut hänellekään mitään tilanteestaan.

– Hän ei vastaa lomalla puhelimeen kenellekään! Yritin puhua hänelle, mutta hän sanoi: ”Olen niin kiireinen, puhutaan myöhemmin”, kertoi Nani Mirrorin haastattelussa.

– Hän on [Manchester Unitedille] tärkeä pelaaja, jonka merkitys näkyy aina otteluissa. Toivottavasti hän on hyvällä tuulella auttamassa seuraa. Toivottavasti hän jää Unitediin.