Manchester Cityn, ja sittemmin koko jalkapallon jättänyt hyökkääjä Sergio Agüero kommentoi vuosikymmenen ajan edustamansa seuran näkymiä tulevalle kaudelle.

Stakelle puhunut argentiinalainen uskoo Borussia Dortmundista saapuneen Erling Braut Hålandin tuhovoiman pysyvän päällä, mutta vaativan hieman säätöä.

– Hän tarvitsee luultavasti vähän aikaa Englantiin sopeutumiseen, aivan kuten minäkin aikoinani. Hän on kuitenkin valtava kiinnitys, joka on osoittanut maalintekotaitonsa. On loogista ajatella että hän tarvitsee aikaa tullessaan niin kovaan sarjaan kuin Valioliiga, mutta prosessin läpikäytyään hän tulee tekemään tulosta.

Norjalaisesta puhuessaan Agüero on sivustakatsojan roolissa, kun taas Cityn jättäneet Raheem Sterling ja Gabriel Jesus ovat hänelle tuttuja niin pelaajina kuin ihmisinä.

– City tulee kaipaamaan heitä suuresti, sillä he ovat loistavia pelaajia. Kumpikin heistä oli tärkeä joukkueen rakenteelle. Hyökkäys tullaan kokoamaan uudelleen, mutta tämän joukkueen leveys on valmiina uusiin haasteisiin.