Chelsean keskikenttäpelaaja Billy Gilmour keskustelee lähiaikoina tulevaisuudestaan päävalmentaja Thomas Tuchelin kanssa, kertoo Telegraph.

Skotlannin A-maajoukkueessa 15 kertaa esiintynyt Gilmour, 21, on Chelsean mukana seuran Yhdysvaltain-leirillä, mutta hänet on pudotettu edustusjoukkueen ryhmästä reservien puolelle. Telegraphin mukaan Tuchel ilmoitti Gilmourille, että hänelle ei olisi luvassa peliminuutteja ykkösmiehistössä.

Myös Harvey Vale, 18 ja Tino Anjorin, 20, on pudotettu edustusjoukkueen leirivahvuudesta reserveihin. Lisäksi West Hamiin yhdistetty hyökkääjä Armando Broja, 21, on matkustanut leiriltä takaisin Englantiin.

Gilmour on edustanut Chelseaa 16-vuotiaasta asti, ja häntä on ajoittain hehkutettu lontoolaisseuran seuraavaksi isoksi nimeksi, mutta nuoren skotin ura ei ole ainakaan vielä lähtenyt odotetunlaiseen lentoon.

Chelsean edustusjoukkueessa Gilmour on pelannut 22 ottelua. Viime kaudella hänellä oli vaikea lainapesti Norwichissa, jossa hänestä tuli kannattajien silmätikku huonon tulosputken aikana. Gilmourin herjaaminen meni niin pitkälle, että hänen vanhempansa lakkasivat käymästä Kanarialintujen peleissä.

– Tietenkään se ei ollut kivaa. He lakkasivat käymästä peleissä. He eivät tulleet enää viikonloppuna peleihin, vaan he tulivat vain viipymään luonani, kertoi Gilmour.

Hän myönsi, että kannattajien huutelua ei voinut olla huomaamatta, mutta hän yritti keskittyä olennaiseen.

– Se on kannattajien mielipide. He tulevat katsomaan pelejä maksamillaan lipuilla ja he huutavat. Mutta niin siinä kävi, eikä se ollut mukavaa kuunneltavaa. Minä annoin kaikkeni ja yritin paiskia kovaa töitä joka pelissä.

– Se oli vaikeaa myös perheelleni. Kun perhe istuu katsomossa, ja siellä huudellaan, niin se ei ole ikinä mukavaa, mutta minä yritin vain keskittyä. Tiedän, missä olen hyvä. Teen kentällä kovaa töitä ja yritän nousta takaisin ylös.