Liverpoolin keskikenttäpelaaja Fabinho sanoo, että hän yritti turhaan taivutella laitahyökkääjä Sadio Manéa jäämään seuraan.

Mané, 30, jätti Liverpoolin tänä kesänä ja suuntasi Bayern Müncheniin, joka maksoi hänestä 32 miljoonan euron siirtokorvauksen.

Senegalilaistähti ehti viettää Liverpoolissa kuusi vuotta, joiden aikana hän iski seuralle 120 maalia ja oli mukana voittamassa muun muassa Valioliigaa ja Mestarien liigaa.

Fabinho, 28, kertoi Athleticin haastattelussa, että hän yritti viime kauden lopussa taivutella Manén jäämään Anfieldille, mutta senegalilaistaituri oli jo tehnyt päätöksensä.

– Hän kertoi minulle tilanteestaan ja sanoi, että hän saattaa lähteä.

– Sanoin aina hänelle, että ”Voit voittaa Valioliigan ja Mestarien liigan täällä. Älä mene”. Mutta uskon, että hän oli jo tehnyt päätöksensä. Meidän oli kunnioitettava sitä.

– Sadiolla oli todella hyvä tarina Liverpoolin paidassa. Hän pelasi täällä kuusi vuotta ja sinä aikana hän voitti kaiken mahdollisen. Sitten hän päätti, että hän kaipaa uutta haastetta. Se on OK.

– Liverpoolissa pidetyn paraatin jälkeen kaikki hyvästelivät hänet. Me tiesimme, että hän on todennäköisesti lähdössä. Elättelin aina vähän toivoa siitä, että hän jäisi, mutta sitten siirto vahvistettiin.

– Sadion lähtö on iso menetys. Hän oli yksi parhaista pelaajistamme, mutta se on asia, johon emme voi vaikuttaa. Meidän on päästävä siitä yli. Nyt muiden pelaajien on noustava esiin ja otettava enemmän vastuuta.